Alucardo Anonymní
| Předmět: Pan X Sun Aug 12, 2007 2:25 pm | |
| Dík za podporu, já to věděl že má za armádu jenom transportéry, sondy, a nic neříkající hlášky a výhružky A jestli to ostatnim nedošlo, tak Orochimaru už útočí na vašeho vůdce jak divej, včera ho přestalo bavit jen číst výhružky a psát svoje, tak přešel na činy, a daří se mu dobře. Já jsem tvrdší oříšek ve výměně názorů, takže ještě chvilku vydržim, ale už mi začíná přetékat hangár trpělivosti , takže si asi taky zafarmařim na vašem " Všemocném" vůdcovi, a nebo si jen ozkoušim sílu svojí letky. Mno nic, až někdo (vůdce samozřejmě) zase napíše něco duchaplného, rád se po něm svezu, a jakákoliv pomoc se vítá |
|
Callion
Po?et p?ísp?vk? : 144 Join date : 22. 07. 07 Age : 32 Location : OGame Vesmír 2 :-)
| Předmět: Re: Intergalaktická Konfederace Sun Aug 12, 2007 2:31 pm | |
| No nevimkdy ti dojde ze na ty planete nic nemam takze si asi silu neozkousis.. vem si tech 6k surovin Delej jak myslis ... Ale ze utocite jen na me.. Zajimavy... Ze byste se báli ?? hmm ael vyhruzky vam dou | |
|
Callion
Po?et p?ísp?vk? : 144 Join date : 22. 07. 07 Age : 32 Location : OGame Vesmír 2 :-)
| Předmět: Re: Intergalaktická Konfederace Sun Aug 12, 2007 2:37 pm | |
| Zamykam tohle forum.. To ze si Darkness tady lesti ego nikomu nepomaha.. Oni jsou jen 4 tak si nemaji s kym povidat ... tak si musi povidat s nami.... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Intergalaktická Konfederace | |
| |
|